Stół chłodniczy to urządzenie wykorzystywane głównie w gastronomii oraz przemyśle spożywczym do przechowywania i chłodzenia produktów spożywczych. Jego podstawową funkcją jest utrzymanie niskiej temperatury wewnętrznej, co pozwala na zachowanie świeżości i jakości przechowywanych w nim produktów. Stół chłodniczy składa się z zamkniętej jednostki chłodzącej oraz blatu roboczego.

Rozmiar: 2000x650 (bez blatu)/700 mm (z blatem)x600 mm.
4 szt. szuflad. 

Ekologiczny czynnik chłodniczy R290.

Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Zasilanie 230V 350W.

Niezawodny system chłodniczy oparty o sprężarkę Embraco.

Solidna izolacja zmniejszająca straty energetyczne.

Prowadnice z pełnym wysuwem.

Praca w wysokich temperaturach otoczenia - do 43 stopni Celsjusza.

Łatwy w obsłudze sterownik Dixell, zapewniający optymalną pracę urządzeń przy uwzględnieniu zużycia energii.

Urządzenie zaprojektowano z dbałością o długą żywotność oraz o szczegóły sanitarne.

GKB-200-A-4D

No customer reviews for the moment.

Produkty powiązane (4 innych produktów w tej samej kategorii)