Stół chłodniczy to urządzenie wykorzystywane głównie w gastronomii oraz przemyśle spożywczym do przechowywania i chłodzenia produktów spożywczych. Jego podstawową funkcją jest utrzymanie niskiej temperatury wewnętrznej, co pozwala na zachowanie świeżości i jakości przechowywanych w nim produktów. Stół chłodniczy składa się z zamkniętej jednostki chłodzącej oraz blatu roboczego.

Rozmiar: 2100x650(bez blatu)/700 mm(z blatem)x900 mm.
3 szt. drzwi, 3 szt. szuflad GN 1/1.

1 półka lub 4 pary prowadnic na GN 1/1 na drzwi.

Ekologiczny czynnik chłodniczy R290.

Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Zasilanie 230V 350W.

Niezawodny system chłodniczy oparty o sprężarkę Embraco.

Solidna izolacja zmniejszająca straty energetyczne.

Prowadnice z pełnym wysuwem.

Praca w wysokich temperaturach otoczenia - do 43 stopni Celsjusza.

Łatwy w obsłudze sterownik EVCO, zapewniający optymalną pracę urządzeń przy uwzględnieniu zużycia energii.

Urządzenie zaprojektowano z dbałością o długą żywotność oraz o szczegóły sanitarne.

AT-KHT2-210-1113-A

No customer reviews for the moment.

Produkty powiązane (4 innych produktów w tej samej kategorii)