Stół chłodniczy to urządzenie wykorzystywane głównie w gastronomii oraz przemyśle spożywczym do przechowywania i chłodzenia produktów spożywczych. Jego podstawową funkcją jest utrzymanie niskiej temperatury wewnętrznej, co pozwala na zachowanie świeżości i jakości przechowywanych w nim produktów. 


Rozmiar: 2600x800x900 (bez rynien chłodniczych)/1490 (z rynną GN 1/6 oraz rynną podwyższoną GN 1/3).

Standardowa rynna chłodnicza GN 1/6 mieści 12 pojemników GN 1/6-150.

Podwyższona rynna chłodnicza GN 1/3 mieści 14 pojemników GN 1/3-150.

4 szt. drzwi. 

Komory dopasowane na blachy piekarnicze 400x600 mm lub 450x600 mm.

Ekologiczny czynnik chłodniczy R290.

Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.

Zasilanie 230V 350W.

Niezawodny system chłodniczy oparty o sprężarkę Embraco.

Solidna izolacja zmniejszająca straty energetyczne.

Praca w wysokich temperaturach otoczenia - do 43 stopni Celsjusza.

Łatwy w obsłudze sterownik Dixell, zapewniający optymalną pracę urządzeń przy uwzględnieniu zużycia energii.

Urządzenie zaprojektowano z dbałością o długą żywotność oraz o szczegóły sanitarne.

AT-PKB-260-1111-AH

No customer reviews for the moment.

Produkty powiązane (4 innych produktów w tej samej kategorii)