Stół chłodniczy sałatkowy z systemem monoblok, z...
 Stół chłodniczy sałatkowy monoblok, 3 szuflady na GN 1/1-150 mm, 3 szuflady na GN 1/1-200 mm, rynna 4 x GN 1/1-150 mm, 1 x GN 2/4-150 mm 
Stół chłodniczy sałatkowy z 2 szufladami.
Stół chłodniczy to urządzenie wykorzystywane głównie w gastronomii oraz przemyśle spożywczym do przechowywania i chłodzenia produktów spożywczych. Jego podstawową funkcją jest utrzymanie niskiej temperatury wewnętrznej, co pozwala na zachowanie świeżości i jakości przechowywanych w nim produktów. Stół chłodniczy składa się z zamkniętej jednostki chłodzącej oraz rynny chłodzącej.
Rozmiar: 800x650(bez blatu)/700(z blatem)x900 mm.
2 szt. szuflad.
Rynna chłodnicza na 2 x GN 1/1.
Prowadnice z pełnym wysuwem.
Ekologiczny czynnik chłodniczy R290.
Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Zasilanie 230V 350W.
Niezawodny system chłodniczy oparty o sprężarkę Embraco.
Solidna izolacja zmniejszająca straty energetyczne.
Praca w wysokich temperaturach otoczenia - do 43 stopni Celsjusza.
Łatwy w obsłudze sterownik EVCO, zapewniający optymalną pracę urządzeń przy uwzględnieniu zużycia energii.
Urządzenie zaprojektowano z dbałością o długą żywotność oraz o szczegóły sanitarne.
No customer reviews for the moment.